Valvontakamerat ja kuvansiirto

Teknologian jatkuvan kehittymisen myötä valvontajärjestelmät ovat muuttuneet huomattavasti parempaan suuntaan. Rakeinen kuvanlaatu, josta ei saa selvää, on historiaa.

Videovalvontatuotteet ja VMS järjestelmät merkeiltä kuten:

Turvakamerat Helsingin seudulla

Kysy tarjousta myös muualle suomeen.

Asennamme turvakamerat ammattitaidolla

Täydennä kotisi tai yrityksesi turvallisuutta Audiwise:n turvakamera järjestelmällä. Tarjoamme laajanvalikoiman vaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen, mukaan lukien langalliset ja langattomat kamerat ja IP-kamerat.

Tarjoamme kattavan valikoiman tallennusratkaisuja, jotka auttavat täyttämään yrityksesi vaatimukset. Uuden sukupolven kaistanleveysystävällisten ratkaisujen avulla voit etäkäyttää suoraa ja tallennettua videotamateriaalia tarkastellaksesi ja arvioidaksesi tapahtumia valvottavasta kohteesta.

Audiwise tarjoaa laajan valikoiman näyttöjä, jotta voit katsella uusia turvakameroitasi parhaalla mahdollisella laadulla. Toimitamme ja asennamme litteät paneelit ja LED-näytöt myös kosketusnäytöllisillä toiminnoilla.

Valvontakamera järjestelmä kotiin

Audiwise auttaa sinua näkemään mitä kotonasi tapahtuu, vaikka et olisi itse paikalla. Huippuluokan digitaalisten videotallennuslaitteiden avulla voit etäkatsella kamerajärjestelmääsi mistä tahansa. Se tuo mielenrauhaa kun näet reaaliajassa mitä kotona tapahtuu.
 
Voit katsoa myös reaaliaikaista videota, jonka avulla voit nopeasti tunnistaa kotiisi saapuvat vierailijat tai myyjät. Ota yhteyttä Audiwise ammattilaisiin jo tänään, koskien valvontakameraratkaisua kotiisi.
 
Viimeinen asia, jota varas haluaa, on jäädä kiinni. Videovalvonnan lisääminen turvajärjestelmääsi auttaa estämään rikosten tapahtumista. Usein pelkkä turvakameran näkeminen kiinteistössä voi saada murtovarkaan miettimään kahdesti, ennen kuin hän yrittää murtautua kotiisi.
 
Audiwise tarjoaa erilaisia turvakameroita. Meiltä löytyy erilaisia valvontakameroita, jotka on tarkoitettu eri paikkoihin kotisi ympärillä. Usein linssin kulma tai kotelotyypit voivat vaihdella, mutta ydinominaisuudet, kuten infrapuna (pimeänäkö), High Definition (HD) -laatu, kuvan tallennus ja materiaalin helppo hakeminen sisältyvät kaikkiin valvontakameroihimme.

Valvontakamerapaketit kotitalouksiin

Valmiit valvontakamerapaketit mahdollistavat helpon kameravalvonnan käyttöönoton ja sisältävät kaikki tarvittavat laitteet, sekä asennuksen. Kameroita voidaan myös seurata etänä Internetin avulla mistä tahansa – tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla.
Valvontakamerapaketti on edullinen ja helppo vaihtoehto kameravalvonnan toteutukseen kotiin, mökille tai yritykselle – valitse sopiva tuotepaketti alhaalta.
Voimme räätälöidä paketin myös juuri sinun tarpeiden mukaan. >> Ota yhteyttä ja kysy lisätietoa!

DAHUA 2X 1080P AI DOME VALVONTAKAMERAPAKETTI

 • Kahden kameran käyttövalmis valvontakamerapaketti 
 • SMD liiketunnistus erottaa ihmisen ja ajoneuvon liikkeen
 • Etähallinta älypuhelimella ja tietokoneilla
 • Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön
 • Suomenkielinen käyttöohjelmisto
 • Asennus sisältyy hintaan

1050 €

sis. ALV

DAHUA 4X 4MP H.265 DOME VALVONTAKAMERAPAKETTI

 • Neljän kameran valmispaketti
 • 2688x1520p 4MP resoluutio
 • Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön
 • Etähallinta älypuhelimilla ja tietokoneilla
 • Liiketunnistus
 • Pimeäkuvaus 30m asti
 • Starlight, värillistä videokuvaa hämärässä
 • Asennus sisältyy hintaan

1 610 €

sis. ALV

DAHUA 8X 1080P H.265 DOME VALVONTAKAMERAPAKETTI

 • Kahdeksan kameran valmispaketti
 • 1080p Full HD resoluutio
 • Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön
 • Etähallinta älypuhelimilla ja tietokoneilla
 • Liiketunnistus
 • Pimeäkuvaus 30m asti
 • Starlight, värillistä videokuvaa hämärässä
 • Asennus sisältyy hintaan

3 250 €

sis. ALV

Valvontakamera järjestelmä julkiseen tilaan

Mikään ei estä mahdollista roistoa enemmän kuin videovalvontajärjestelmä. Yksikään varas ei halua tallentua tai tulla tunnistetuksi. On todistettu myös että valvontakamerat auttavat pitämään työntekijät rehellisinä ja ajantasalla.

Tarkka videovalvonta on fiksu ja tehokas tapa suojata yritystäsi varkauksilta. Lisäksi monet yritykset käyttävät valvontakamerajärjestelmiä koulutustarkoituksiin. Se antaa työnantajille mahdollisuuden seurata työntekijöiden vuorovaikutusta asiakkaiden kanssa tosi tilanteissa.
Audiwise auttaa sinua näkemään mitä yrityksessä tai kiinteistössäsi tapahtuu, vaikka et olisi itse paikalla. Huippuluokan digitaalisten videotallennuslaitteiden avulla voit etäkatsella kamerajärjestelmääsi mistä tahansa.

Voit katsoa myös reaaliaikaista videota, jonka avulla voit nopeasti tunnistaa saapuvat vierailijat tai myyjät. Ota yhteyttä Audiwise ammattilaisiin jo tänään, koskien valvonta ratkaisuja.
 
Viimeinen asia, jota varas haluaa, on jäädä kiinni. Videovalvonnan lisääminen turvajärjestelmääsi auttaa estämään rikosten tapahtumista. Usein pelkkä turvakameran näkeminen kiinteistössä voi saada murtovarkaan miettimään kahdesti, ennen kuin hän yrittää murtautua yrityksesi tiloihin.
 
Audiwise tarjoaa erilaisia turvakameroita. Meiltä löytyy erilaisia valvontakameroita, jotka on tarkoitettu eri paikkoihin liikkeesi ympärillä. Usein linssin kulma tai kotelotyypit voivat vaihdella, mutta ydinominaisuudet, kuten infrapuna (pimeänäkö), HD -laatu, kuvan tallennus ja materiaalin helppo hakeminen sisältyvät kaikkiin valvontakameroihimme.

Tilaa ilmainen kartoitus

Saat meiltä maksuttoman kartoituksen. Selvitämme yhdessä sinulle sopivan ratkaisun ja saat todellisen kustannusarvion suunnittelukäynnin jälkeen.

Kartoituskäynti tai tarjouksen vastaanottaminen ei sido sinua jatkotoimenpiteisiin, ja voit huoletta päättää hyväksytkö tarjouksen.