Turvavalojärjestelmät

Audiwise suunnittelee, asentaa ja huoltaa kiinteistösi turvavalaistusjärjestelmät.

Turvavalojärjestelmät merkeiltä kuten:

MISTÄ ON KYSE?

Turvavalaistuksen tehtävänä on ohjata ihmiset turvallisesti ulos rakennuksesta erilaisissa hätätilanteissa, kuten tulipaloissa, sähkökatkojen aikana, valaistuksen vikatilanteissa ja muissa normaalioloista poikkeavissa tilanteissa. 

Äkillisissä poistumistilanteissa on tärkeää estää paniikin syntyminen ja varmistaa näin nopea ja turvallinen poistuminen. 

Turvavalaisimet sekä turvavalojärjestelmät kuuluvat jokaisessa kiinteistössä kaikkein tärkeimpiin turvallisuusjärjestelmiin. Tämän vuoksi turvavalaisimilta ja niitä ohjaavilta järjestelmiltä täytyy edellyttää toimintavarmuutta sekä korkeaa laatua.​

Turvavalojärjestelmät tilaan kuin tilaan

Suunnittelemme, asennamme ja huollamme kiinteistösi turvavalaistusjärjestelmät. Toteutamme muun muassa turva- ja merkkivalojärjestelmien kuukausi- ja vuosihuoltoja, korjaustöitä, asennuksia, suunnittelua, vikakorjauksia ja laitemyyntiä. 

Saat kaiken mitä tarvitset yhdeltä toimittajalta. Poistumis- ja poistumisreittivalaistukset varmistavat ihmisten turvallisen poistumisen kiinteistöstä hätätilanteessa. Tiesitkö, että poistumisvalaistuksella on oltava tavallisen valaistuksen sähkönsyötöstä riippumaton virransyöttö, jolla turvataan valaistuksen toiminta vähintään yhden tunnin ajaksi?

Turvavalaistuksen tehtävä

Turvavalaistuksen tehtävänä on ohjata ihmiset turvallisesti ulos rakennuksesta erilaisissa hätätilanteissa, kuten tulipaloissa, sähkökatkojen aikana, valaistuksen vikatilanteissa ja muissa normaalioloista poikkeavissa tilanteissa. Äkillisissä poistumistilanteissa on tärkeää estää paniikin syntyminen ja varmistaa näin nopea ja turvallinen poistuminen. 

Turvavalaistus sisältää useimmiten kahta eri valaisintyyppiä, poistumisopastevalaisimia ja turvavalaisimia.

Opastevalaisimet palavat jatkuvasti ja nimensä mukaisesti opastavat poistujaa oikean kulkusuunnan valinnassa. Turvavalaisimet syttyvät vika- ja hälytystilanteessa. Turvavalaisimilla varmistetaan poistumisreiteille riittävä valomäärä turvallista poistumista ja pelastustoimia varten. Lisätietoja toimivan hätävalaistuksen suunnittelusta voit kysellä asiantuntijoiltamme, jotka auttavat sinua mielellään kaikissa turvavalaistusta sekä turvavalojärjestelmiä koskevissa kysymyksissä.

Tuotteet

TEKNOWAREN TURVAVALAISIMET

Teknoware tarjoaa laajan valikoiman turvavalaisimia lähes kaikenlaisiin kohteisiin, joissa turvavalaistusta vaaditaan. Kiinteistöihin, joissa turvavalaisimen ulkonäkö on tärkeä tekijä, kuten hotelleihin, lentokentille, ostoskeskuksiin, museoihin tai uudistuskohteisiin tarjoamme upotettuja LED turvavalaisimia, jotka on suunniteltu sopimaan sisustukseen, tai olemaan mahdollisimman huomaamattomia. Mallistostamme löytyy jopa valaisimia, jotka on suunniteltu upotettavaksi kaiteisiin tai portaiden sisälle. Hankaliin olosuhteisiin, kuten metrotunneleihin, voimme toimittaa turvavalaisimia jotka kestävät haastavia lämpötilojen vaihteluita, kosteutta ja mekaanista rasitusta. Kohteisiin, joissa vaaditaan korkeaa suoritustehoa, mallistostamme löytyy turvavalaisimia jotka pystyvät valaisemaan kohteen riittävällä tasolla jopa 20 metrin korkeudesta. Haastavimpiin kohteisiin voimme suunnitella räätälöityjä ratkaisuja, jolloin turvavalaistuksen eri komponentit täyttävät kohteen vaatimukset täydellisesti.

Neptolux Turvavalaistus

Kotimainen ympäristöystävällinen turvavalaistus
Markkinoiden energiatehokkain turvavalojärjestelmä. Toimintavarma ja taloudellinen turvavalaistus koko elinkaaren ajan. Kevyt ja yksinkertainen kaapelointi tuo joustovaraa vaativiinkin kohteisiin. Nopea ja selkeä suunnitella – helppo asentaa.
Valaisimien elinkaari on pitkä, ja akkujen käyttöikä on jopa 10 vuotta. Automaattitestaus takaa sen, ettei järjestelmä vaadi varsinaisia huoltotoimenpiteitä. Kaapelointi on yksinkertainen suunnitella: samaan linjaan voidaan laittaa sekä turvavalot että opastevalaisimet. Järjestelmä ei vaadi raskaita palonkestäviä johtojärjestelmiä.

Prodex FIREscape Paloturvavalot

Ainutlaatuinen adaptiivinen ja verkotettava paloturvavalojärjestelmä Prodex FIREscape

Kiinteistön kaksi keskeisintä turvallisuusjärjestelmää, paloilmoittimet ja turvavalaistus integroituna helppokäyttöiseksi kokonaisuudeksi omalla yhdistelmäkeskuksella. Yhdistelmäkeskuksen toteutuksen lähtökohtana on ollut käyttäjäystävällisyys: se on suunniteltu turvavalaistus- ja paloilmoitinjärjestelmien integraatiota varten. Älykäs järjestelmä ohjaa kriisitilanteessa kiinteistössä olevat henkilöt turvallista reittiä ulos muuttuvasymbolisten opastevalojen avulla. Lisäksi adaptiivisessa järjestelmässä myös turvavalot opastavat turvallisen poistumisreitin valoliikkeen avulla sekä askelvalaisimessa nuolikuvion avulla. Opaste- ja turvavalot mukautuvat myös tarvittaessa muuttuvaan tilanteeseen ja esimerkiksi tulipalon levitessä vaihtavat opastuksen suuntaa. Järjestelmä on verkotettavissa useamman keskuksen kokonaisuudeksi väyläintegroinnin avulla. Prodex FIREscape tarjoaa kiinteistönomistajalle merkittäviä kustannussäästöjä asennusvaiheessa ja elinkaaren aikana; huolto-, ylläpito- ja käyttökustannuksissa verrattuna perinteisiin toteutuksiin.

Tilaa ilmainen kartoitus

Saat meiltä maksuttoman kartoituksen. Selvitämme yhdessä sinulle sopivan ratkaisun ja saat todellisen kustannusarvion suunnittelukäynnin jälkeen.

Kartoituskäynti tai tarjouksen vastaanottaminen ei sido sinua jatkotoimenpiteisiin, ja voit huoletta päättää hyväksytkö tarjouksen.