Palovaroitinjärjestelmät

Audiwise juuri taloyhtiönne tarpeisiin sopiva kokonaisuus.

Palovaroitinjärjestelmät merkeiltä kuten:

MISTÄ ON KYSE?

Hätätilanteessa palonilmaisujärjestelmät mahdollistavat tiedonsiirron eteenpäin sataprosenttisella tarkkuudella ja varmuudella. Yksittäiset palovaroittimet antavat vain paikallisen hälytyksen, mutta tieto ei siirry muihin osiin rakennusta, jos ketään ei ole paikalla tai jos henkilöt ovat kykenemättömiä hälytyksen tekoon – palovaroitinjärjestelmät takaavat välittömän ja varman tiedonsiirron hätätilanteessa. Oikein suunniteltu, asennettu ja huollettu järjestelmä on toimintavarma ja tuo turvaa.

Palovaroitinjärjestelmä havaitsee alkavan palon kiinteistön eri tiloissa. Palovaroitinjärjestelmä on järkevin ratkaisu julkisiin tiloihin, kun paloturvallisuusasiat ovat kunnossa, niin tilojen asiakkaat, omistajat kuin oppilaat voivat olla huoletta.

Palovaroitinjärjestelmä sinun ja yrityksesi turvaksi

Hätätilanteessa palovaroitinjärjestelmät mahdollistavat tiedonsiirron eteenpäin sataprosenttisella tarkkuudella ja varmuudella. Yksittäiset palovaroittimet antavat vain paikallisen hälytyksen, mutta tieto ei siirry muihin osiin rakennusta, jos ketään ei ole paikalla tai jos henkilöt ovat kykenemättömiä hälytyksen tekoon – palovaroitinjärjestelmät takaavat välittömän ja varman tiedonsiirron hätätilanteessa. Oikein suunniteltu, asennettu ja huollettu järjestelmä on toimintavarma ja tuo turvaa.

Palovaroitinjärjestelmä havaitsee alkavan palon kiinteistön eri tiloissa. Palovaroitinjärjestelmä on järkevin ratkaisu julkisiin tiloihin, kun paloturvallisuusasiat ovat kunnossa, niin tilojen asiakkaat, omistajat kuin oppilaat voivat olla huoletta.

Palovaroitintyypit

  • Ionisoivat palovaroittimet
  • Optiset palovaroittimet
  • Lämpöhälyttimet

Palovaroitinratkaisut suunnitellaan ja valitaan tilan mukaan. Teemme kiinteistöön aina ilmaisen kartoituskäynnin, jonka aikana selvitämme yhdessä asiakkaan kanssa tilaan parhaiten sopivan ratkaisun.

Palovaroittimia löytyy käytännössä kahdenlaisia ionisoivia ja optisia hälyttimiä.

Lämpöhälyttimet sopivat esimerkiksi takkahuoneeseen ja muihin tiloihin, jossa voi normaalistikin esiintyä savua, sillä lämpöhälyttimet reagoivat savun sijasta tilan lämpötilaan taikka sen nousuun.

Prodex FIREscape

Maailman Ensimmäinen adaptiivinen paloturvajärjestelmä!

Prodex FIREscapen adaptiivisessa paloturvavalojärjestel- mässä muuttuvaan tilanteeseen reagoivat turvavalot ja muuttuvasymboliset opastevalot paitsi opastavat poistu- misreiteille myös viestivät aktiivisesti kulloinkin turvalli- simman poistumissuunnan. Muuttuvasymbolisilla opastevaloilla on jo aiemmin pystytty paloilmoitintietojen perusteella ohjaamaan automaattisesti oikeille hätäuloskäynneille. Adaptiivises- sa järjestelmässä myös turvavalot opastavat turvallisen poistumisreitin valoliikkeen avulla sekä askelvalaisimessa nuolikuvion avulla. Lisäksi opaste- ja turvavalot mukau- tuvat tarvittaessa muuttuvaan tilanteeseen ja esimerkiksi tulipalon levitessä vaihtavat opastuksen suuntaa. Adaptiivisella evakuoinnilla pienennetään henkilö- ja savu- vahinkoja sekä vähennetään palon leviämisen riskiä.

Inim

Inim SmartLine on palovaroitinkeskus tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon kodin, toimiston, päiväkodin tai liiketilan paloturvallisuusratkaisuille. SmartLine on edullinen hankkia, helppo asentaa, ohjelmoida ja käyttää. SmartLine on ideaalinen vaihtoehto kaikkiin kohteisiin, joihin halutaan asentaa vapaaehtoisesti palovaroitinjärjestelmä.

Tilaa ilmainen kartoitus

Saat meiltä maksuttoman kartoituksen. Selvitämme yhdessä sinulle sopivan ratkaisun ja saat todellisen kustannusarvion suunnittelukäynnin jälkeen.

Kartoituskäynti tai tarjouksen vastaanottaminen ei sido sinua jatkotoimenpiteisiin, ja voit huoletta päättää hyväksytkö tarjouksen.