Ovipuhelin järjestelmät

Audiwise Oy toimittaa laadukkaat ovipuhelinjärjestelmät kaikkiin kiinteistöihin.

Ovipuhelinjärjestelmät merkeiltä kuten:

MISTÄ ON KYSE?

Tuotevalikoima koostuu laadukkaista kansainvälisesti tunnetuista tuotemerkeistä kuten Aiphone ja Hikvision. Ovipuhelinjärjestelmällä hallinnoit vaivattomasti kiinteistöön saapuvat vierailijat ja kiinteistön oman henkilöstön luvallisen kulkuoikeuden.

Kuinka valita ovipuhelinjärjestelmä?

Koska valinnanvaraa on niin paljon, ovipuhelinjärjestelmän valitseminen kotisi tai yrityksesi tarpeisiin ei ole helppo tehtävä. Voit kätevästi rajata vaihtoehtoja, kun mietit miten haluaisit itse käyttää uutta sisäpuhelinjärjestelmääsi.

Minkä tyyppistä sisäpuhelinjärjestelmää etsit?

Ovipuhelin järjestelmiä on monenlaisia. Malli ja kustannukset riippuu siitä, mitä ominaisuuksia ne pitävät sisällään. Yksinkertaisimmillaan ovipuhelinjärjestelmä tarkoittaa ulko-oven yhteydessä olevaa kutsutaulua ja sisätiloissa olevaa vastauspuhelinta. Vieras ilmoittaa järjestelmän kautta olevansa ovella, ja puhelimeen vastaaja hyväksyy saapumisen avaamalla ulko-oven kutsusta. Kohteesta riippuen soittonäppäimistö voidaan asentaa myös sisälle, esimerkiksi aulatiloihin. Langattomat ratkaisut ja videokuvanäytöt kuuluvat alan suosittuihin uutuuksiin.
Langattomien ovipuhelimien etuna on, että ne ovat yleensä edullisia, akkukäyttöisiä ja erittäin helppoja asentaa. Tämä tekee niistä täydellisiä olemassa oleviin kohteisiin, joissa kaapelointi ei ole enää mahdollista tai on hankala toteuttaa.
 
Langalliset sisäpuhelimet tarjoavat varmimman ja pitkäaikaisimman ratkaisun ja myös eniten ominaisuuksia. Edistyksellisimmät ratkasumme ovat IP-puhelimemme, jotka sisältävät myös puhelinsovelluksen.
 • Hyvä puheen ymmärrettävyys
 • Laadukas HD tasoinen kamerakuva
 • Soittoäänen säätömahdollisuudet
 • Tyylikäs ja selkeä muotoilu
 • Vastauspuhelimen helppokäyttöisyys
 • Yhteensopiva puhelin sovelluksen kanssa

Haluatko puhelinsovelluksen sisäpuhelimeesi?

Lähes kaikki valmistajat ovat nyt kehittäneet puhelinsovelluksen, jolla voit hallita uutta ovipuhelinjärjestelmäsi, kun et ole kotona. Tämä tarkoittaa, että sinulla on mahdollisuus käydä kaksisuuntaista keskustelua vierailijan kanssa missä tahansa oletkin, jos sinulla on vain Internet-yhteys mobiililaitteellasi.

Haluatko tallentaa kaikki vierailijat?

Kaikki ulko-ovellesi tulevat ihmiset eivät käytä sisäpuhelintasi. Uskokaa tai älkää, noin 50 % koputtaa silti, mikä tarkoittaa, että jos olet takapihalla tai kuuloetäisyyden ulkopuolella, et ehkä edes tiedä, että sinulle on tulossa vieraita. Ratkaisu tähän on tarkastella integroivaa liikeaktivoitua sensoria, joka voidaan yhdistää kameraan ja hälytysjärjestelmääsi, jotta kaikista vierailijoista ilmoitetaan välittömästi.

Langattomat ovipuhelinjärjestelmät

Jos olet esim vuokralainen tai asut kerrostalosa, suosittelemme harkitsemaan langatonta ovipuhelinjärjestelmää tämä antaa sinulle mahdollisuuden ottaa järjestelmä mukaasi, jos muutat, ja voit asentaa helposti joko itse tai meidän lisensoidun turva-asentajan toimesta. Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää ovipuhelinjärjestelmistämme? Olemme täällä auttamassa! Haluamme tietää tarpeesi tarkasti, jotta voimme tarjota täydellisen ratkaisun. Kerro meille, mitä tarvitset, niin teemme parhaamme auttaaksemme.

Paketti hintaan 1299€

Tämä paketti on esimerkki, asiakkaalle räätälöidään aina sopivin ratkaisu.
Pyydä tarjous sinulle sopivasta paketista.

Hikvision ovipuhelimet

Hikvisionin tyylikkäästi muotoillut IP-ovipuhelimet sopivat erinomaisesti käytettäväksi esimerkiksi asuinkerrostaloissa tai liikekiinteistöissä. Hikvisionin modulaarisen ovipuhelinjärjestelmän avulla tunnistat ovella olevan vierailijan, keskustelet hänen kanssaan sekä avaat hänelle oven helposti niin vastausmonitorin kuin mobiililaitteen avulla. Videotallennuksen ansiosta voit myös tarkistaa onko ovella käynyt vieraita poissa ollessasi. Ovikojeen kalansilmäkameran kuvaama kuva on selkeä niin valoisalla kuin pimeälläkin. Ovipuhelinjärjestelmä on integroitavissa Hikvisionin kameravalvontajärjestelmään, jolloin voit hallita ovella olevan kameran lisäksi myös turvakameroitasi saman järjestelmän avulla. Hikvisionin IP-pohjainen modulaarinen ovipuhelinjärjestelmän ovat loistava valinta joustavaan asennukseen laajennusominaisuuksilla. Tarvittavien moduulien tyypit ja määrät muodostuu tapauskohtaisesti tarpeen mukaan. Modulaarinen ovikoje voidaan asentaa seinän pintaan tai upotettuna ja tämän mukaan myös valitaan moduulien peitekehikot. Vastauskojet ovat sisämonitoreita 7″ kosketusnäytöllä, joita voi asentaa seinään kiinni tai asentaa pöydälle käyttäen pöytätelinettä.

7" Standard Indoor Station

 • 7-tuuman kosketusnäyttö resoluutiolla 1024 × 600
 • Normaali PoE (Power over Ethernet)
 • Tallentaa viestejä ja ottaa kuvia TF-kortille
 • Etälukituksen avaaminen asiakasohjelmiston tai mobiilisovelluksen kautta
 • Katselee live-videoita oviasemista ja linkitetyistä kameroista
 • Tukee langatonta verkkoa

Kamera moduuli

 • Modulaarinen oviasema
 • DS-KD8003 pintaliitostarvikkeineen 
 • IP65 (DS-KD8003+DS-KD-ACW1) 
 • 2 MP HD-video sisäpuhelintoiminto 
 • Tukee alimoduulien käyttöä

Päivitä sisäpuhelinjärjestelmäsi lisäämällä jokin näistä lisävarusteista!​

Aiphone ovipuhelimet

IXG-sarja (video)

Aiphone IXG -sarjalla hallinnoit vaivatta suurenkin kiinteistön kulkuoikeuksia, lisäten kiinteistön turvallisuutta ja elämäntapojen mukavuutta. Aiphone IXG on täysin TCP/IP-protokollaan pohjautuva video-ovipuhelinjärjestelmä. Järjestelmä on suunniteltu erityisesti suurten kiinteistöjen ja useiden kiinteistöjen kokonaisuuksien tarpeisiin, joissa voi sijaita sekä asuinhuoneistoja että liiketiloja tai toimistoja. Ovipuhelinjärjestelmä on mahdollista liittää IP gateway -moduulilla Internetiin, jolloin käyttäjän on mahdollista mobiiliapplikaation kautta nähdä vierailijat, keskustella heidän kanssaan ja ohjata sähkölukko auki. Kommunikointi ovikojeen ja vastauskojeen tai mobiililaitteen välillä onnistuu ilman etärajoituksia.

IX-sarja (audio ja video)

Uutta teknologiaa hyödyntävään Aiphone IX-ovipuhelinjärjestelmään panostamalla satsaat ovipuhelinjärjestelmien tulevaisuuteen ja sen tuomiin mahdollisuuksiin. IX-järjestelmällä voit hyödyntää käytössä olevia avoimia rajapintoja (Onvif Profile S ja SIP), jotka tarjoavat mahdollisuuden kolmannen osapuolen IP-järjestelmien käyttöön. IX-sarjan kojeet ovat yhteensopivia IXG-sarjan konfiguraation ja kojeiden kanssa. Voit myös täydentää IX-ovipuhelinjärjestelmää IXG-sarjan älypuhelinsovelluksella. IX-sarjan konfiguraatiossa IX-SOFT:lla voit tehdä tietokoneesta vastauskojeen, jolloin saat isolle ruudulle pohjakuvilla näkymän kaikista järjestelmän kojeista. IX-järjestelmä soveltuu käytettäväksi erityisesti kohteissa kuten toimistoissa, lentoasemilla, parkkitiloissa, sairaaloissa, rautateillä, tehtaissa, ostoskeskuksissa ja kouluissa.

GT-sarja (audio ja video)

Aiphone GT on modulaarinen ovipuhelinsarja. GT-sarjan tuotteista löytyvät audio- ja video-ovipuhelinkokonaisuudet asuinkerrostalojen, toimistojen, vanhainkotien ja yhteisöjen ovipuhelinratkaisuiksi. Monitoreissa on värinäyttö ja niihin on valittavissa joko hands free- tai luurillisia vastauskojeita. Panorointimahdollisuus on vakio ja osassa sarjan malleista on sisäänrakennettu kuvamuisti. Päämonitorin ja sivumonitorin välinen sisäpuhelintoiminto on mahdollinen. Osassa sarjan malleissa on sisäänrakennettu induktiosilmukka T-asennolla varustetuille kuulolaitteille. Kaikissa kamerayksiköissä on kalansilmälaajakulmalinssit (170°). Kaikki ovikojeet ovat ilkivaltasuojattuja ja säänkestäviä. Ovikojeet voidaan pinta- ja uppoasentaa sadesuojalla.

JP-sarja (video)

Aiphone JP -sarjan 7″ kosketusnäytölliset ovipuhelimet lisäävät pienen asuinkiinteistön tai yrityksen käyttömukavuutta ja turvallisuutta. Kosketusnäyttö mahdollistaa vierailijoiden selkeän tunnistamisen ja tekee ovipuhelimen valikossa liikkumisesta helppoa. Ovipuhelinjärjestelmään voidaan liittää neljä ovikojetta ja kahdeksan vastauskojetta. Vastauskojeen hands free -toiminnon avulla voit keskustella henkilön kanssa, vaikka kätesi olisivatkin varatut. Tarvittaessa voit keskustella vierailijan kanssa yksityisesti puhelimen kuulokkeella. Kuvatallennuksen ansiosta voit tarkistaa ketkä ovat käyneet ovellasi poissa ollessasi. Puhelut voidaan jakaa myös segmenteiksi, jolloin voit rajata tietyltä ovikojeelta tulevat puhelut tulemaan vain määrittelemiisi sisäyksiköihin. Monitorien välillä käytetään yleiskaapelointia (CAT5e/6). Virtalähde liitetään päämonitorille ja siitä virransyöttö voidaan jakaa yleiskaapeloinnilla kahdelle sivumonitorille. Tarvittava virtalähteiden määrä riippuu järjestelmän kokoonpanosta. Ovikojeet (1-4 kpl) liitetään päämonitoriin omilla 2-nap. kaapelilla.

JO-sarja (video)

Aiphone JO -sarjan ovipuhelimet ovat turvallinen, mukava ja käytännöllinen valinta pieneen asuinkiinteistöön tai yritykseen. JO-sarjan ovipuhelimilla tunnistat ovella olevan vierailijan nopeasti ja turvallisesti joko vastauskojeen näytöltä tai matkapuhelimestasi. Voit valita haluatko vastata ovipuhelimeen tai avata oven missä tahansa oletkin ilman, että ovella oleva henkilö näkee sinua. Ovipuhelimen hands free -toiminnon avulla voit keskustella henkilön kanssa, vaikka kätesi olisivatkin varatut. Videotallennuksen ansiosta voit myös tarkistaa onko ovella käynyt vieraita poissa ollessasi. Ovipuhelimet soveltuvat kahden sähkölukon ohjaamiseen, jolloin voit ohjata erikseen esimerkiksi portin ja pääoven aukeamista.

WL-sarja (langaton)

Aiphonen vaivaton langaton WL-11 video-ovipuhelin tarjoaa helpon asennuksen ja käytön. WL-11 on langaton DECT-järjestelmä, joten johdotusta ei tarvita. 1,9 GHz:n taajuustaajuuden avulla voit vastaanottaa puheluita ovelta häiritsemättä kodinkoneita muilla taajuuksilla.

JS-sarja (video)

JS-sarja on ihanteellinen video-ovipuhelin pienelle budjetille kotikäyttöön tai tai pienyrittäjille. Tämä korkealaatuinen ja edullinen järjestelmä on helppo asentaa. Ovikoje (JS-DA) on varustettu mikrofonilla ja kameralla. Päämonitorissa (JS-1MD), jossa on mikrofoni, kaiutin ja 3,5 tuuman LCD-värinäyttö.

AC-sarja (koodilukot)

Aiphone GT-sarjaan on saatavilla soveltuvat pinta- ja upposenteiset koodilukot.

Asioimispuhelin

Asioimispuhelin tarjoaa viestintävälineen molemmin puolin turvaikkunaa. Käyttökohteina ovat mm. terveyskeskukset, sairaalat, apteekit, postit, pankit, teatterit, lipunmyyntipisteet, poliisiasemat ja vankilat. Aiphonen laadukas IMU-100 asiomispuhelinpaketti sisältää MU-100 hallintalaitteen ja OU-100 puheyksikön, joita myydä pelkästään yhdessä pakettina. Järjestelmään voidaan täydentää IME-100 joutsenkaulamikrofonilla, PS-2420D virtalähteellä, akustisella liitäntäyksiköllä ja mahdollisesti tarvittavalla jatkoputkella.

Tilaa ilmainen kartoitus

Saat meiltä maksuttoman kartoituksen. Selvitämme yhdessä sinulle sopivan ratkaisun ja saat todellisen kustannusarvion suunnittelukäynnin jälkeen.

Kartoituskäynti tai tarjouksen vastaanottaminen ei sido sinua jatkotoimenpiteisiin, ja voit huoletta päättää hyväksytkö tarjouksen.