Kuulosilmukka järjestelmät

Esteetön kuuluvuus julkisissa tiloissa

MISTÄ ON KYSE?

Suomen rakentamismääräysten mukaan opetustilojen ja vastaavien julkisten kokoontumispaikkojen on sovelluttava myös “toimimisesteisten” käyttöön. Jos tilassa on äänentoistojärjestelmä,  vuoden 1987 jälkeen valmistuneissa tiloissa oltava myös induktiosilmukka tai vastaava äänensiirtojärjestelmä. Kuulolaitetta käyttää tänäpäivänä jo yli 100 000 suomalaisista. Induktiosilmukka on yleisimmin käytetty kuulolaitetta käyttäviä henkilöitä tukeva apuväline, jolla kuulutukset, puhe ja muu ohjelma välitetään langattomasti kuulolaitteeseen. Kuulolaite vahvistaa kaikkia ääniä. Meluisissa ympäristöissä tämä voi tehdä vaikeaksi erottaa puheen ympäröivästä melusta. Kuulosilmukat parantavat viestintää antamalla käyttäjälle mahdollisuuden kuulla äänilähde suoraan ilman taustamelua.

Kuulosilmukkajärjestelmät merkeiltä kuten:

Miten kuulosilmukka toimii?

Mikrofoni muuttaa puhujan äänen sähkövärähtelyksi. Tämä ihmisäänen kuultavissa olevilla taajuuksilla vaihteleva sähkövärähtely vahvistetaan induktiosilmukan vahvistimessa ja johdetaan itse induktiosilmukkaan. Kun käyttäjä asettaa kuulolaitteen “T” -asentoon alkaa kuulokoje poimia vain silmukan kautta tulleet äänet jättäen taustamelun pois joka normaali asennossa välittyisi kuulijalle.

Missä käytetään kuulosilmukoita?

Kuulosilmukoita käytetään monissa ympäristöissä erityisesti julkisissa tiloissa kuten kirkoissa, konserttisaleissa, markettien kassoilla, lipunmyyntipisteissä, hätäpuhelimissa, luokkahuoneissa, auditorioissa, teatterissa jne… Laitteemme ovat erittäin kustannustehokkaita yksinkertaisista kannettavista lippupisteiden silmukkajärjestelmistä elokuvateattereiden ja julkistentilojen ammattikäyttöön tarkoitettuihin silmukkajärjestelmiin.

Palveluihimme kuuluvat mm.

  • Induktiosilmukoiden suunnittelu ja mallinnus
  • Induktiosilmukkavahvistimet ja tarvikkeet
  • Asennus- ja huoltopalvelut avaimet käteen – periaatteella
  • Tarjoamme asiakkaillemme myös räätälöityjä järjestelmien ylläpitosopimuksia.
Me Audiwisella olemme ylpeitä siitä, että meillä on yksi pääkaupunkiseudun ainoista kuulosilmujärjestelmistä toimistossamme, voimme demonstroida, kuinka silmukkatekniikka toimii. Soita meille ja sovi tapaaminen kuullaksesi kuinka tämä hämmästyttävä tekniikka voi auttaa asiakkaitasi kuulemaan parhaalla mahdollisella tavalla tiloissasi.

Ota yhteyttä, niin autamme sinua kuulosilmukan suunnittelussa ja toteutuksessa.

Tilaa ilmainen kartoitus

Saat meiltä maksuttoman kartoituksen. Selvitämme yhdessä sinulle sopivan ratkaisun ja saat todellisen kustannusarvion suunnittelukäynnin jälkeen.

Kartoituskäynti tai tarjouksen vastaanottaminen ei sido sinua jatkotoimenpiteisiin, ja voit huoletta päättää hyväksytkö tarjouksen.