Hoitajakutsu- ja henkilöturvajärjestelmät

Audiwise auttaa sinua suojaamaan omaisuuttasi laajalla valikoimalla rikoksenilmaisemiseen tarkoitetuilla turvalaitteilla.

Henkilöturvajärjestelmät merkeiltä kuten:

Tarvitsetko parhaan mahdollisen
suojan omaisuudellesi ?

Meiltä laadukkaimmat turvajärjestelmät

Etsitkö huippulaatuista hälytysjärjestelmää suojaamaan kotisi tai yrityksesi turvallisuutta? Audiwise tarjoaa maailman johtavien valmistajien tuotteita, kuten Risco, AJAX, HHL, DSC & Bosch Security systems. 

Turvallisuuspalvelut

Ihmisten ja omaisuuden suojeleminen on meidän tehtävämme. Pyrimme suunnittelemaan jokaisen hälytysjärjestelmän niin, että se kattaa kaikki sisään- ja ulosmeno reitit yleisissä tiloissa sekä estämään mahdolliset ulkopuoliset henkilöt.
 
Huippumodernit räätälöidyt rikosilmoitinjärjestelät sisältävät monenlaisia komponentteja kuten:
  • liiketunnistimia
  • Langattomia  turva-antureita
  • ovi- ja ikkuna tunnistimia
  • Kosketusnäytöllisiä näppäimistöjä
  • Palovaroittimia
  • Turvakameroita
  • Ovipuhelimia

Hälytyskeskuspalvelu

Yrityksesi, kotisi, perheesi ja omaisuutesi turvassa pitäminen ei tarvitse olla täysin sinun harteillasi, meidän järjestelmät on liitettävissä  yhteistyökumppanimme hälytyskeskukseen, joka voi valvoa kiinteistöäsi vuorokauden jokaisena tuntina.

Itsevalvotut hälytysjärjestelmät

Sinulla on myös mahdollisuus asettaa hälytysjärjestestelmä ”itsevalvontaan”, jolloin saat ilmoituksen, kun hälytys on lauenneet, ja päätät sitten, mitä toimenpiteitä teet. Itsevalvotut hälytysjärjestelmät mahdollistavat myös järjestelmän virittämisen ja poiskytkemisen älypuhelimesta tai tabletista.
 

Tilaa ilmainen kartoitus

Saat meiltä maksuttoman kartoituksen. Selvitämme yhdessä sinulle sopivan ratkaisun ja saat todellisen kustannusarvion suunnittelukäynnin jälkeen.

Kartoituskäynti tai tarjouksen vastaanottaminen ei sido sinua jatkotoimenpiteisiin, ja voit huoletta päättää hyväksytkö tarjouksen.