AV-urakointi

Audiwise suunnittelee ja asentaa ääni- ja kuvatekniikka laitteet tiloihisi

AV-tekniikka merkeiltä kuten:

Mikä on AV-järjestelmä?

AV-järjestelmä (audiovisuaalinen) sisältää joukon audiovisuaalisia laitteita viestintää parantamaan. Tämä voi sisältää näyttöjä, projektoreita, äänilaitteita, kaiuttimia ja paljon muuta. AV-järjestelmiä käytetään usein kokous- ja konferenssitiloissa ja julkisissa rakennuksissa, kuten kouluissa, pankeissa ja kauppakeskuksissa.

Luotettavat AV-asiantuntijat

Monen vuoden kokemuksella alalta olemme luotettava AV-toimittaja. Audiwisella AV-laitteiden toimittamisesta, asennuksesta ja huollosta tarjoamalla räätälöityjä ja helppo käyttöisiä AV-järjestelmiä monille yrityksille.

Nauti korkealaatuisesta äänestä ja kuvasta, jota et ole koskaan ennen kokenut. Tarjoamme ammattimaisia ​​AV-palveluita kouluille, yrityksille ja henkilökohtaiseen käyttöön. Koe erinomainen ääni ja visuaalinen ilme, jotka muodostavat sillan sinun ja oppilaidesi, asiakkaidesi tai kollegojesi välillä.

Laadukkaimmat AV-järjestelmät

Meiltä saat AV-ratkaisut videotykeistä valkokankaisiin, kaapeleista kameroihin ja kaiuttimista mikrofoneihin.
Toimitamme ensiluokkaista esitystekniikkaa ja AV-järjestelmiä sinulle räätälöitynä.

Teemme enemmän kuin muut audiovisuaaliset yritykset. Pelkän laitteiden toimittamisen sijaan toimitamme räätälöidyn AV-asennuksen, joka on kattava, helppokäyttöinen ja räätälöity juuri sinun tarpeisiisi. Olipa kyseessä työpaikka, koulu, yritys tai julkiset tilat, ääniteknikkomme arvioivat rakennuksen ennen suosituksen antamista varmistaakseen, että tarjoamme sinulle tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivat laitteet.

Huonevaraus järjestelmä

Erillisistä plug&play-paneeleista kehittyneisiin räätälöityihin järjestelmiin, meillä on täydellinen ratkaisu kaikkiin kokoustiloihin ja tilanvaraustarpeisiin. Mene tavanomaista Microsoft Exchange- tai Google Calendar -integraatiota pidemmälle. Sisällytä vaihtoehtoja, kuten automaattinen huoneen tilan päivitys, käyttäjän todennus tai mikä tahansa erityistarpe, jonka voit kuvitella.

Info-TV

Täydelliset ratkaisut digitaalisiin opasteisiin kaikentyyppisissä ammattiasennuksissa. Kaikenkokoisista Digital Signage -näytöistä interaktiivisiin näyttöihin ja sisällön luonti- ja hallintaohjelmistoihin.

Tilaa ilmainen kartoitus

Saat meiltä maksuttoman kartoituksen. Selvitämme yhdessä sinulle sopivan ratkaisun ja saat todellisen kustannusarvion suunnittelukäynnin jälkeen.

Kartoituskäynti tai tarjouksen vastaanottaminen ei sido sinua jatkotoimenpiteisiin, ja voit huoletta päättää hyväksytkö tarjouksen.